Güzelleştirici yiyecekler nelerdir. habersitem

30 Haziran 2010 Çarşamba

 www.roketforum.com
Cilt sorunları zaman zaman ya da sürekli olarak kimilerimiz için yüzünde olan şeylerdir. Ciltlerdeki siyah noktalar lekeler çiller yağlanmalar kurumalar ve benzeri sorunlarla karşılaşırız. Çoğu zaman kremlere ve dışarıdan aldığımız haplara köpüklere güvenerek uygulamalar yaparız. Sonuç alamayız alırız ya da daha da kötü durumlarla birebir hale geliriz.
O zaman doğadan yardım almalı. Bizler neyin neye yararlı olduğunu biraz da doğadan yiyeceklerden elde ederek bilgi alarak fark etmeliyiz.
  www.roketforum.com
Aknelere sahip ciltler için tüketilmesi gerekenler: Kırmızı ve turuncu renklerdeki meyveleri tüketmeliyiz. Bunlar A vitamini eksikliğini gidereceklerdir ve bu sayede de aknelerinizden kurtulursunuz zamanla. Vitamin ciltteki gerekli boşlukları doldurup gerekli olanları da onaracaktır.
Ciltte kuruluk için tüketilmesi gerekenler: Avakado ve kiviye yönelmeli bu sorunlarda. Ciltteki kuruluk susuz kalmak demektir. Bu meyveler ciltteki su seviyesini arttıracaklardır. Su içmek de bu anlamda bir çözümdür. Bolca su içerek de cilt kuruluğundan kurtulabiliriz.
Mat ciltler için tüketilmesi gerekenler: Yeşil ve turuncu renkteki meyvelere sebzelere doğru yönelmeliler. Bu vitaminlerin dengelenmesini sağlar parlaklık ve canlılık verir.
Tıkalı gözenekler için tüketilmesi gerekenler: Çilek yemek büyük yarar sağlayacaktır. Gözenekleri açacaktır. Ve nefes almasını cildin daha da hayata kazanmasını sağlayacaktır.
Cilt kırışıklıkları için tüketilmesi gerekenler: Başta C ve A vitamini olmak üzere tüm vitaminlerden alınmaya çalışılmalıdır. Cilt tüm vitaminleri depoladıktan sonra kendisini rahat hisseder.
 www.roketforum.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Haber sitem