Börek yapmanın püf noktaları http://haber-sitem.blogspot.com/

23 Haziran 2010 Çarşamba

http://haber-sitem.blogspot.com/
Börek zahmetli bir iş uğraş gerektiriyor börek yaparken bazı püf noktalara dikkat edersek bizim için daha kolay ve lezzetli börekler yapabiliriz.
Bütün malzemelerimizin taze olmasını dikkat etmeliyiz özellikle yufkanın taze olması dikkat etmelisiniz taze olması kolay şekil almasını sağlar peynir seçerken lor yerine beyaz peynir hoş lezzet  eğer acelemiz yoksa bir gün önce yapıp buzdolabında bekletmek iyi olur böylece harcını çeker ve lezzetli olur.Genel olarak 180 derece fırında pişirmeliyiz fırından aldıktan sonra altınıda üstü gibi kontrol etmeliyiz.

http://haber-sitem.blogspot.com/

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Haber sitem