Dizi Oyuncularından Kim Ne Kadar Kazanıyor http://haber-sitem.blogspot.com/

23 Haziran 2010 Çarşamba

http://haber-sitem.blogspot.com/

Dizi Oyuncularından Kim Ne Kadar Kazanıyor? / 00:35:04-19/06/10
Bugün gazetesinin haberine göre, ünlü dizi oyuncularının bölüm başına aldıkları ücretler şöyle;

Beren Saat, Özgü Namal, Tuba Büyüküstün 40 bin TL, Cansu Dere 30 bin TL, Necati Şaşmaz 60 bin TL, Kenan İmirzalıoğlu 45 bin TL, Kıvanç Tatlıtuğ 50 bin TL kazanıyor.
Ekstra işler ise daha fazla kazandırıyor: Örneğin, Kıvanç Tatlıtuğ, herhangi bir Arap kanalında kendisiyle röportaj yapma teklifini 75 bin euroya kabul ediyor. Eğer bir reklam anlaşması söz konusuysa kapıyı 300 bin dolardan açıyor.
Tatlıtuğ, son 5 yılda Göcek'ten 700 bin dolarlık bir yazlık, Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı bir ev, Sinpaş Lagün evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa satın aldı. Delikanlı, kazandığını emlaka yatırıyor.
Aslında Necati Şaşmaz'ın yanında Kıvanç Tatlıtuğ'unkiler solda sıfır kalır. Şaşmaz hâlâ tartışılan oyunculuğunun yanında emlak kralı da... Bir tek kafasında tacı eksik!
Kent Plus Ataşehir'de ağabeyleriyle birlikte 25 daire satın aldılar. Topraktan girip, her daire başına 140 bin TL ödemişler. İnşaatı yeni bitmiş dairelerin fiyatı şu anda 250 bin TL. Ayrıca, Necati Bey'in aynı yerde 3 bin metrekarelik bir süper market binası daha var. 2 bin 44 daireli sitenin tek süpermarket binasına 11 milyon TL ödemiş.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Haber sitem