Özer'den kötü haber

23 Haziran 2010 Çarşamba



Omzundan ve ayak bileğinden operasyon geçiren Fenerbahçe'nin genç yıldızı Özer Hurmacı, henüz iyileşemediğini ve takıma en az 2,5 ay sonra katılabileceğini söyledi.

Geride kalan sezonun son haftalarını sakat sakat tamamlayan Özer Hurmacı'dan önümüzdeki sezon için de kötü haber geldi. Liglerin sona ermesinden sonra omzundan ve ayak bileğinden operasyon geçiren genç yıldız uzun süredir tedavisini sürdürüyordu. Kulübün fizyoterapisti ile birlikte tatile çıkan Özer, hem dinlendiğini, hem de özel çalışmalar yaptığını belirtti.

Ancak tüm bunlara rağmen tam olarak iyileşmediğini ve bunun için de sezon öncesi kampında takıma katılamayacağını ifade eden Özer Hurmacı, "Şimdilik herhangi bir aksaklık yaşamadık. Düzenli olarak çalışıyorum. Ama takıma katılmam yaklaşık 2,5 ayı bulacak. Hazırlık kampında yer alacağım ama sadece düz koşu yapacağım, takımla birlikte olamayacağım" dedi.

BURNUNDAKİ SORUN DA DEVAM EDİYOR

Omzundan ve ayak bileğinden ameliyat olan Özer Hurmacı burnundan da sıkıntı yaşıyor. Burnunda bulunan et nedeniyle genç oyuncunun ameliyat olması gerekebilir. Bu sıkıntıyı gidermek için 3 kez ameliyat geçirdiğini belirten Özer, "Ancak her seferinde et yeniden büyüdü. Şimdi aynı durum yine söz konusu. Bunun için de 4. kez ameliyat olabilirim" ifadesini kullandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Haber sitem